Cxense Display
TOUKOKUU 2018 kampanja. Coronaria Dent Hammasklinikoilla jouluun asti Esteettisen hammashoidon paketti -15%, sisältää hammaskiven poiston ja hampaiden valkaisun.

Oulu, Coronaria Dent Limingantulli

Käyntiosoite

CORONARIA DENT LIMINGANTULLI
NUOTTASAARENTIE 1
90400 OULU

(LIMINGANTULLIN PRISMAN 2. KRS)

Avoinna arkisin klo 8-19 ja lauantaina klo 12-15


Ajanvaraus Oulun Dent Limingantulliin

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Dent Limingantullin hammasklinikalle puh. 010 197 030 aukioloaikojen puitteissa, arkisin klo 8.00–19.00 ja lauantaina klo 12-15 välillä.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille Oulun Dent Limingantulliin kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme 010 197 030. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä

Ajanvarauksen peruuttaminen

Ajanvarauksen peruuttaminen tulee tehdä puh. 010 197 030 arkisin klo 8.00–19.00 välillä. Teethän ajanvarauksen peruutuksen ajoissa, mielellään viimeistään aikaa edeltävänä päivänä!

Sähköposti: dentlimingantulli@coronaria.fi


Tervetuloa hammaslääkärille hammasklinikalleMME!

Dent Limingantullin hammasklinikka sijaitsee Oulun Limingantullissa, Prismakeskuksen toisessa kerroksessa osoitteessa Nuottasaarentie 1. Ystävälliset ammattilaisemme palvelevat sinua uusissa ja viihtyisissä tiloissamme.

Etsitkö huippuhammaslääkäriä Oulussa? Dent Limingantullista saat parasta hammashoitoa!

Hammashoitokäynti helposti vaikka ostosten lomassa

Hammaslääkärille Oulun Dent Limingantulliin pääset vaivattomasti sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Prismakeskuksen pihalta löytyy aina maksutonta parkkitilaa. Hammashoitokäynti onnistuu kätevästi vaikka ostosten tai muun asioinnin lomassa!

Maksutavat Dent Limingantullin hammasklinikalla

Dent Limingantullin hammasklinikalla hyväksymme maksuvaihtoehtoina pankkikortin, yleisimmät luottokortit sekä Dent-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Lue lisää Dent-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Dent Limingantullin hammasklinikan monipuoliset palvelut

Meiltä saat helposti ja nopeasti perushammashoidon sekä suuhygienistin palvelut. Soita vastaanotollemme puh. 010 197 030 ja kysy rohkeasti lisää palveluistamme!

» Tutustu hoitohenkilökuntaamme
» Suun terveyden ammattilainen! Lue lisää työmahdollisuuksistamme ja katso avoimet paikat

Asiakastyytyväisyys

Dent Limingantullin hammasklinikka on saanut asiakastyytyväisyystutkimuksessa arvosanaksi 4,7/5. Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Siirry asiakaspalautelomakkeelle

Asiakkaamme kiittävät

”Lääkärin ja hoitajan varmaotteinen ammattitaito rentoutti tilanteen. Unohdin lähes kokonaan olevani hammaslääkärillä. Henkilökunnan hyväntuulisuus tarttui ja loppupäivä meni pieni hymynkare suupielissäni. Kiitokset leppoisasta hoitohetkestä. Laskun hetkikään ei latistanut tunnelmaa – hinta-laatusuhde oli kohdillaan!”

”Erittäin hyvä ja asiantunteva palvelu.  Suurta plussaa hammaslääkärille. Hän kertoi selkeästi ja ymmärrettävästi mahdollisia tulevaisuuden toimenpiteitä, ja seuraava aikakin on maltillisesti kahden vuoden päähän, mikäli ei aikaisemmin tule hoidon tarvetta. Suosittelen lämpimästi!”

”Oli erittäin mukavaa, kun suuhygienisti kertoi koko ajan mitä tekee ja miten hoito etenee. Kympin suoritus!”

”Ystävällinen ja asiallinen palvelu. Annettiin jatkoon liittyviä suosituksia – kuinka usein käydä hammaslääkärillä tulevaisuudessa jne.”