Cxense Display

Dent-tili

Dent tili - helppo ja joustava maksutapa

Dent-tili – helppo ja joustava rahoitus suun ja hampaiden hoitoon

Hammasproteesin hankkiminen, useamman hampaan paikkaaminen tai muu suun ja hampaiden hoito saattaa kertaostoksena rasittaa kukkaroa liikaa arjen muiden menojen lisäksi. Dent-tili on helppo ja joustava maksutapa rahoittaa suun ja hampaiden hoitamisesta aiheutuvia kustannuksia.

Kun sinulla on Dent-tili, voit valita Sinulle sopivimman maksutavan tilin tarjoamista vaihtoehdoista. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Dent-tiliä voit hakea helposti alta löytyvällä hakemuksella, tai paikan päällä missä tahansa Dent Hammasklinikan toimipisteessä. Dent-tilin luotonantajana toimii Resurs Bank AB (publ).

Lue lisää Dent-tilistä 

Rahoituksen edut

  • Ostaessasi palvelua Dent Hammasklinikalta, et maksa ostohetkellä mitään. Lasku palveluostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavan kuukauden aikana. Sen jälkeen voit valita Sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa palvelun ostamiseen käyttämäsi summan pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä.

Hae jo tänään

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein.
  • Tarkista, että yhteystietosi, muun muassa puhelinnumero ja sähköpostiosoite, ovat oikein.
  • Huomioi ilmoittamissasi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkeläinen, valitse hakemuksesta kohta ”vakituinen työsuhde”. Kirjoita kenttään, milloin jäit eläkkeelle ja lisää työnantajaksi ”Eläkeläinen”.

Hae Dent-tiliä tästä

Saat luottopäätöksen sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään palveluostosta Dent Hammasklinikalle. Ota mukaan virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi henkilökortti, ajokortti tai passi. Tulostamme Sinulle paikan päällä Dent Hammasklinikalla lopullisen luottosopimuksen ja varmennamme palveluostoksen.

Tutustu eri maksuvaihtoehtoinen ja tiliehtoihin ennen luoton hakemista

» Yleiset tiliehdot 
» Erityiset tiliehdot

Kysy lisää Resurs Bankin asiakaspalvelusta!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun

Resurs Bank asiakaspalvelu
puh. 09 622 4308
(ma–pe klo 8–17)

Huom! Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.