Cxense Display

Etsimme huippuosaajia

Dent Hammasklinikat etsivät huippuosaajia

Hammasklinikka Dent Oy on kotimainen yritys, jolla on toimipisteitä tällä hetkellä Oulussa, Kempeleessä,  Helsingissä ja Tampereella.

Oletko suun terveydenhuollon kokenut konkari tai nouseva tähti? Tarvitsemme jatkuvasti lisää ammattitaitoisia hammaslääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa – suuhygienistejä, hammashoitajia sekä välinehuoltajia  – positiiviseen, energiseen joukkoomme!

Työtä toiveiden mukaan

Coronaria Dent Hammasklinikka tarjoaa Sinulle työn, jossa toiveesi huomioidaan. Olipa mielessäsi kokopäivätyö vakituisessa paikassa tai yksittäiset työvuorot, meillä pääset vaikuttamaan joustavasti työaikoihisi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut.

Henkilöstötyytyväisyys

Tyytyväisten asiakkaidemme lisäksi myös työntekijämme viihtyvät Coronaria Dent Hammasklinikoilla. Esimerkiksi Dent Oulun ja Kempeleen Dent Zeppelinin henkilöstötyytyväisyys vuonna 2016 oli 4,5 asteikolla 1-5.

Meillä Dentissä on lämmin ja iloinen ilmapiiri, työskentely joustavaa, kollegiaalista, innostavaa ja tukea saa aina tarvittaessa. Meiltä löytyy parhaimmat hoitajat, ja joka aamu on mukava tulla töihin.
– Elina, hammaslääkäri Dent Zeppelin ja Limingantulli

Katso Coronaria Dent Hammasklinikan avoimet työpaikat tai ota suoraan yhteyttä

Mikäli kiinnostuit työmahdollisuuksistamme, ota meihin yhteyttä – kuulemme mielellämme uratavoitteistasi ja työhön liittyvistä toiveistasi.

Katso Dentin avoimet työpaikat

Lisätietoja:

Anne Ahjokivi
040 351 4099
anne.ahjokivi(a)coronaria.fi